Ons team

Hubertine van den Biggelaar

Hubertine van den Biggelaar

Storyteller en tekstschrijver

Hubertine wilde als kind professor in de geschiedenis worden, maar stelde dat later bij omdat schrijven een eerste levensbehoefte bleek. Haar interesse in geschiedenis is nooit verdwenen. De combinatie van storytelling, schrijven en geschiedenis vindt ze daarom de mooiste die er is. Daarnaast geeft ze vakkundig communicatieadvies over de publiciteit rondom uw verhaal.

www.tekstenteken.nl
www.text4kids.nl

René van der Horst

René van der Horst

Vormgever en graficus

René brengt uw geschiedenis eigentijds in beeld op een manier die bij u past. Of u nu kiest voor video, website of drukwerk: René maakt er wat moois van! Met zijn kennis en creativiteit laat hij zien waar u voor staat! Inmiddels heeft René een lange geschiedenis in het vak en kan hij met recht een allround vakman genoemd worden.

www.topixx.nl

Wim Maas

Wim Maas

Historicus en projectleider

Wim brengt de geschiedenis tot leven. Hij is een kei in historisch onderzoek en het schrijven van historische teksten voor een groot publiek.  Daarnaast houdt hij als projectleider ook alle touwtjes strak in handen. Door het werk van onderzoekers, tekstschrijvers, vormgevers, fotografen en drukkers goed te coördineren realiseert hij uw opdracht binnen de afgesproken tijd en begroting.

www.bureaumaas.nl
www.maasendenatris.nl