Onze aanpak

Anno ’04 stelt uw verhaal centraal!

Simpelweg omdat uw verhaal uniek is en dus ook een unieke aanpak verdient. Maar daarnaast zijn er nog zes goede redenen uw geschiedenis door ons toekomst te laten geven …

Klik op onderstaande vlakjes voor meer informatie.

1. Alles onder één dak

Anno ’04 bundelt alle krachten die nodig zijn om uw geschiedenis toekomst te geven. Dat levert u niet alleen een goed verhaal op, maar vooral ook veel tijd. Wij ontzorgen u van A tot Z. En dat bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook geld en energie. Weten wat we allemaal in huis hebben? Kijk dan eens bij het werk dat we gemaakt hebben …

2. Betaalbaar verhaal

Uw eigen unieke verhaal is goud waard voor uw organisatie. Maar het hoeft beslist geen goud geld te kosten. Want dankzij onze korte lijnen en kleine maar krachtige organisatie hanteren we zeer aantrekkelijke tarieven. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

3. Creatieve professionals

Uw verhaal vertelt zichzelf. Maar wij zorgen er voor dat anderen ook naar uw verhaal luisteren. We hebben de kennis, ervaring en kunde om uw geschiedenis op een creatieve én waarheidsgetrouwe manier toekomst te geven.

4. Weten wat u beweegt

Storytelling moet mensen raken en beweging zetten. Dat lukt alleen als de verhalenverteller weet wat u écht beweegt. Anno ’04 verstaat de kunst om de kern van uw verhaal en geschiedenis te vinden. Dat is het startpunt voor een boeiend verhaal over uw verleden, heden en toekomst.

5. Specialist in samenwerken

We kunnen uw verhaal vertellen. En dat lukt ons vooral omdat we heel goed kunnen luisteren: naar uw wensen, ideeën en behoeften. Wij werken niet voor maar met u! En ook belangrijk: ons team is al jaren op elkaar ingespeeld. We hebben dus aan een half woord genoeg om samen uw verhaal en geschiedenis te vertellen. We vertellen u er graag meer over.

6. Glasheldere afspraken

We vertellen verhalen, geen sprookjes! Daarom kunt u altijd rekenen op onze glasheldere afspraken over budget, planning en oplevering. U weet dus vooraf altijd waar u aan toe bent. En dat werkt wel zo prettig ….