Onze diensten

Vertel uw verhaal op de manier die bij u past

Een goed verhaal over uw organisatie boeit en bindt mensen: intern en extern. Maar dan moet u uw verhaal wel authentiek zijn én verteld worden op een manier die bij u past. Dat is altijd maatwerk en daarin denken we graag mee. Maar waar u ook voor kiest: we geven uw geschiedenis een mooie toekomst.

Klik op onderstaande vlakjes voor meer informatie.

1. Corporate storytelling

Uw eigen bedrijfsgeschiedenis bepaalt waar u nu staat en hoe de toekomst zal worden. Het is de ruggengraat van uw merk en identiteit. De zeggingskracht van uw verleden kunt u nu én in de toekomst voor u laten werken. Een goed doordacht en authentiek verhaal boeit en bindt mensen aan uw organisatie: intern én extern, nu én in de toekomst. Wij zoeken en vinden uw originele verhaal en brengen het tot leven.

2. Historisch en archiefonderzoek

We zijn echte verhalenvertellers, maar óók liefhebbers van feiten. Uw geschiedenis spreekt namelijk voor zichzelf. Daarom gaan we uit van uw eigen bronnen die we via historisch en archiefonderzoek vinden. Zo vinden we vaak een schat aan informatie die uw geschiedenis een eigen gezicht geeft. Dat vormt het n om uw bedrijfsgeschiedenis te bewaren. Maar het maakt bijvoorbeeld ook inzichtelijk welke archiefstukken u nu en in de toekomst moet koesteren.

3. Jubileumlogo en huisstijl

Modern met respect voor het verleden… dat vinden wij bij Anno ’04 een geslaagd jubileumlogo. Uw bedrijfsgeschiedenis vangen wij in een logo en huisstijl die naadloos bij uw verleden, heden en toekomst past. Hoe dat er uit ziet? Dat laten we u graag zien!

4. Jubileumuitgaven / historische uitgaven

Een jubileum is voor elke organisatie een bijzondere mijlpaal. Dat verdient een ereplaats in uw bedrijfsgeschiedenis. Een jubileumuitgave zet uw organisatie op de kaart door uw geschiedenis op een aantrekkelijke manier te vertellen. Dat kan een boek zijn. Maar ook een website, kalender, magazine of app. Waar u ook voor kiest: Anno ’04 zorgt er voor dat uw geschiedenis toekomst krijgt.

5. conceptontwikkeling jubileumviering (open dag/seminar)

Anno ’04 vertelt verhalen. Maar we kunnen uw verhaal ook letterlijk tot leven laten komen. Uw jubileum kunt u op talloze manieren vieren. Een open dag, seminar, tentoonstelling …. Wij bedenken en realiseren al uw speciale jubileumactiviteiten waarbij uw bedrijfsjubileum of – geschiedenis het middelpunt is.

6. DNA-onderzoek naar uw merkidentiteit

Bedrijven en organisaties kijken graag vooruit. Dat past in hun DNA. Maar toch is het goed om eens stil te staan bij uw geschiedenis. Want uw verleden is de bepalende factor voor de manier waarop uw organisatie nu opereert. In uw bedrijfsgeschiedenis schuilt altijd het unieke DNA van uw bedrijf. Kennis van uw verleden leert u wat uw merkidentiteit is en hoe u zich onderscheidt. Dat verhaal is belangrijk om te kennen en te delen: intern én extern. Want zo boeit en bindt u de mensen die bij uw organisatie passen.

7. Predicaat Koninklijk

Hoe bijzonder is het om het 100-jarig bestaan van uw bedrijf of organisatie te onderstrepen met een predicaat Koninklijk of Hofleverancier. Het predicaat staat symbool voor respect, waardering en het vertrouwen van de Koning tegenover de ontvanger. Anno ’04 heeft alle expertise in huis om u te begeleiden bij het aanvragen van de predicaten.