De kroon op het werk!

De vraag

Blokland Coldstores wilde bij het eeuwfeest graag het predicaat Hofleverancier aanvragen. Daarvoor riep ze de expertise van onze historicus in. Doordat hij de geschiedenis van het bedrijf blootlegde, groeide intern het bewustzijn dat dit familiebedrijf een interessant verhaal te vertellen had. Daarom volgde het verzoek om de bedrijfsgeschiedenis in beeld te brengen en vast te leggen in een boek.

Onze oplossing

Dankzij de ervaring van onze historicus werden alle benodigde gegevens uit archieven gevonden en vastgelegd. Dit historisch onderzoek was een essentiële stap in de aanvraag voor het predicaat Hofleverancier. De aanvraag is door Wim Maas stap voor stap begeleid. Tijdens zijn zoektocht in de archieven kwam hij interessant beeldmateriaal tegen. Dit vormde de basis voor het compacte jubileumboek dat verscheen bij het 100-jarig bestaan. Dit naslagwerkje is de kroon op het werk van drie generaties Blokland.

De kroon op het werk!

jaar Blokland Coldstores

%

bedrijf in beeld

jaar hofleverancier

pagina's

Dit is óók het vertellen waard…

Unieke combinatie

Het jubileumboek versterkte de band tussen medewerkers en leveranciers.

l

Storytelling

Dit boek bewijst dat maatwerk zijn geld oplevert: binnen een beperkt budget is een prachtige uitgave gerealiseerd.

Presentatie

Vereerd als directeur Jan Blokland was met het ontvangen van het predicaat Hofleverancier heeft hij ook de Koning een exemplaar van het jubileumboek gestuurd.

Meer informatie?